O nama

Tvrtka Domko d.o.o. osnovana je 1993. g. sa sjedištem u Zagrebu, Ivana Bunića Vučićevića 24. Poslujemo na prodajnoj lokaciji u Zagrebu, Samoborska cesta 308a, u prodajnom centru smješteno je skladište građevinskog materijala te prodavaonica alata i zaštitne opreme. Naša osnovna djelatnost je prodaja građevinskog materijala, materijala za uređenje eksterijera i interijera. Ovlašteni smo partneri vodećih domaćih i inozemnih tvrtki, proizvođača građevinskog materijala. U bogatoj ponudi  nudimo preko 10.000 artikala poznatih domaćih i inozemnih brandova. Cjelokupni asortiman naše ponude dostupan je za veleprodajne i maloprodajne kupce. Prepoznavši potrebe naših kupaca vršimo besplatni prijevoz kupljene robe na Vaše gradilište te istovar robe bez naknade, ovisno o količini kupljenog materijala.

Uz prodaju građevinskog materijala tvrtka Domko d.o.o., u suradnji s poslovnim partnerima, izvodi projektiranje, izgradnju i prodaju objekata visokogradnje za stambenu i poslovnu namjenu.

Suradnja s renomiranim izvođačima građevinskih radova, tradicija i povjerenje brojnih kupaca ključ su našeg dugogodišnjeg uspjeha na tržištu.

Poslovna strategija tvrtke je kontinuirani razvoj, povećanje prodajnog asortimana, usavršavanje u svim granama građevinarstva.

Posjetite naš prodajni centar i uvjerite se u kvalitetu i najpovoljnije cijene građevinskog materijala, alata i opreme.